Pakket van de negen boeken bij Ontdekkend Leren Lezen (OLL)

U heeft geen OLL-licentie en wilt de negen boeken aanschaffen. Om onwettig kopiëren uit de leerlingboeken te voorkomen zijn de boeken niet vrij verkrijgbaar.  We bieden twee standaardmogelijkheden aan om de negen boeken als pakket te kopen.

—————————————————————————————

Standaardmogelijkheid 1: deels met watermerk, voor kennismaking en om OLL met leerlingen op proef te doen 
De vijf leerlingboeken hebben een watermerk op de laatste 80% van de bladzijdes; zie de voorbeelden op gewatermerkte bladzijdes
   De bladzijdes zonder watermerk mogen worden gekopieerd, bijvoorbeeld om OLL op proef te doen bij enkele leerlingen.
   Het binnenwerk van de negen boeken is zwart-wit.

Prijs: de vijf leerlingboeken bij Klank- en vormspel en Zo ontdek ik het lezen! (elk € 14,95), de vier handleidingen bij deze vijf leerlingboeken (elk € 24,95. We bieden het pakket van de negen OLL-boeken van € 174,55 aan voor € 162,10. De verzendkosten bedragen € 7,62 (verpakking en porto). Samen: € 169,72. Inclusief 9% BTW, € 15,28, komt dit op € 185,00

U laat Ontdekkend Leren op info@ontdekkendleren.nl weten dat u het ‘Watermerk-pakket’ wilt ontvangen met vermelding van uw naam en het afleveradres. U ontvangt dan de factuur. Na betaling wordt uw bestelling afgehandeld.

—————————————————————————————

Standaardmogelijkheid 2: met koopovereenkomst, voor eigen kennismaking of individueel thuisonderwijs 
U gaat met Ontdekkend Leren een koopovereenkomst aan; zie koopovereenkomst (en voorbeeld koopovereenkomst). Zoals in de koopovereenkomst is overeengekomen mag uit de vijf leerlingboeken niet worden gekopieerd.

U laat Ontdekkend Leren op info@ontdekkendleren.nl weten dat u de koopovereenkomst wilt aangaan. Als de koopovereenkomst door u en OL is getekend, ontvangt u de factuur. Na betaling wordt uw bestelling afgehandeld. 

U kunt het binnenwerk op twee manieren krijgen: (a) alle negen boeken in zwart-wit; (b) de twee boeken bij Klank- en vormspel in kleur en de overige zeven boeken in zwart-wit.
  U kunt de negen boeken op twee bindwijzen krijgen: (a) met gebonden rug en (b) met een spiraal aan de ruggen.

Prijs: de vijf leerlingboeken bij Klank- en vormspel en Zo ontdek ik het lezen! (elk € 14,95), de vier handleidingen bij deze vijf leerlingboeken (elk € 24,95). We bieden het pakket van de negen OLL-boeken van € 174,55 aan voor € 162,10. De verzendkosten bedragen € 7,62 (verpakking en porto). Samen: € 169,72. Inclusief € 15,28 aan 9% BTW komt dit op € 185,00.
   Met de twee boeken bij Klank- en vormspel in kleur wordt het tweemaal € 7,34 duurder, € 184,40. Inclusief 9% BTW, € 16,60, komt dit op € 201,00.

—————————————————————————————

Laatste bewerking van deze webpagina: 7 juli 2021