Pakket van de negen boeken bij Ontdekkend Leren Lezen (OLL)

U heeft geen OLL-licentie en wilt de negen boeken aanschaffen. Om onwettig kopiëren uit de leerlingboeken te voorkomen zijn de boeken niet vrij verkrijgbaar.  We bieden twee standaardmogelijkheden aan om de negen boeken als pakket te kopen.

—————————————————————————————

Standaardmogelijkheid 1: deels met watermerk, voor kennismaking en om OLL met leerlingen op proef te doen 
De vijf leerlingboeken hebben een watermerk op de laatste 80% van de bladzijdes; zie de voorbeelden op gewatermerkte bladzijdes
   De bladzijdes zonder watermerk mogen worden gekopieerd, bijvoorbeeld om OLL op proef te doen bij enkele leerlingen.
   Het binnenwerk van de negen boeken is zwart-wit.

Prijs: de vijf leerlingboeken bij Klank- en vormspel en Zo ontdek ik het lezen! (elk € 19,95), de vier bijbehorende handleidingen (elk € 29,95. We bieden het pakket van de negen OLL-boeken van € 219,55 aan voor € 195,50. De verzendkosten bedragen € 15,50 (verpakking en porto). Samen: € 211,00. Inclusief 9% BTW (€ 18,99) komt dit op € 229,99

U laat Ontdekkend Leren op info@ontdekkendleren.nl weten dat u het ‘Watermerk-pakket’ wilt ontvangen met vermelding van uw naam en het afleveradres. U ontvangt dan de factuur. Na betaling wordt uw bestelling afgehandeld.

—————————————————————————————

Standaardmogelijkheid 2: met koopovereenkomst 

2A: voor eigen kennismaking of individueel thuisonderwijs
U gaat met Ontdekkend Leren koopovereenkomst A aan; zie koopovereenkomst A (en voorbeeld koopovereenkomst A). Zoals in koopovereenkomst A is overeengekomen mag uit de vijf leerlingboeken niet worden gekopieerd.

U laat Ontdekkend Leren op info@ontdekkendleren.nl weten dat u koopovereenkomst A wilt aangaan. Als koopovereenkomst A door u en Ontdekkend Leren is getekend, ontvangt u de factuur. Na betaling wordt uw bestelling afgehandeld.

2B: voor begeleiding door een onderwijspraktijk
U neemt contact op met de school van de leerling die bij u is aangemeld en legt de school koopovereenkomst B (en voorbeeld koopovereenkomst B) voor. Zoals in koopovereenkomst B is overeengekomen ondertekenen u, de school en Ontdekkend Leren koopovereenkomst B, mag uit de vijf leerlingboeken niet worden gekopieerd en begeleidt u de leerling.
   U laat Ontdekkend Leren op op info@ontdekkendleren.nl (met cc aan de school) weten dat u en de school koopovereenkomst B willen aangaan. Als koopovereenkomst B door u, de school en Ontdekkend Leren is getekend, ontvangt u de factuur. Na betaling wordt de bestelling afgehandeld en ontvangt de school desgewenst ter kennismaking met OLL het proefpakket bij deel 1 van Zo ontdek ik het lezen!.

Bij de standaardmogelijkheden 2A en 2B:
U kunt het binnenwerk op twee manieren krijgen: (a) alle negen boeken in zwart-wit; (b) de twee boeken bij Klank- en vormspel in kleur en de overige zeven boeken in zwart-wit.
   U kunt de negen boeken op twee bindwijzen krijgen: (a) met gebonden rug en (b) met een spiraal aan de ruggen.

Prijs: de vijf leerlingboeken bij Klank- en vormspel en Zo ontdek ik het lezen! (elk € 19,95), de vier bijbehorende handleidingen (elk € 29,95). We bieden het pakket van de negen OLL-boeken van € 219,55 aan voor € 195,50. De verzendkosten bedragen € 15,50 (verpakking en porto). Samen: € 211,00. Inclusief 9% BTW (€ 18,99) komt dit op € 229,99.
   Met de twee boeken bij Klank- en vormspel in kleur wordt het tweemaal € 12,00 duurder, € 211,00 + € 24,00 =  € 235,00. Inclusief 9% BTW (€ 21,15) komt dit op € 256,15.

—————————————————————————————

Laatste bewerking van deze webpagina: 22 september 2023

To top