Zo ontdek ik het lezen!, deel 3 op proef

Na de cursus ‘Spellingsrijpheid’ of de cursus ‘Leesrijpheid en spellingsrijpheid’ gedaan te hebben wilt u deel 3 van Zo ontdek ik het lezen! op proef doen met enkele leerlingen. Dat kan met een PDF met de eerste 27 bladzijdes van het leerlingboek, waarmee een leerling die rijp is voor ‘hand’/’rib’ een goed begin kan maken, en een PDF met de bijbehorende bladzijdes van de handleiding.
   Ontdekkend Leren raadt alle oud-cursisten aan deel 3 op proef te doen, aangezien op bijna alle basisscholen de leerlingen veel te vroeg met de spelling van ‘hand’/’rib’, ‘boten’/’botten’, ‘ik landde/rustte’, ‘jij vindt’ en ‘wij landden/rustten toen’. Het proefpakket bevat ook de spellingrijpheidsproef voor ‘hand’/’rib’.

Hoe bestelt u het proefpakket? 
a. U schrijft aan ontdekkendleren@gmail.com dat u deel 3 van het leerlingboek Zo ontdek ik het lezen! op proef wilt doen, uw naam en de naam, plaats, adres en telefoonnummer van uw school.
   b. U maakt € 19,95 (inclusief BTW) over aan NL41RABO03211.44104, ten name van Ontdekkend Leren te Amsterdam, onder vermelding van uw naam en de naam en plaats van uw school en ‘Deel 3 op proef’.
  Zodra het bedrag is ontvangen, ontvangt u het proefpakket in PDF-vorm.

—————————————————————————————

Laatste bewerking van deze webpagina: 11 februari 2022

To top